Meny

Såhär kan du jobba med mig

B2B

”Det här har vi redan gjort/sett” sa ingen nånsin om mina workshops och illustrationer.

Denna illustratör erbjuder allt från varumärkesstärkande illustrationer, grafisk design och formgivna produkter för ert företag till teambuildande kreativa aktiviteter för medarbetarna.

Vad du vinner på det

Våra hjärnor registrerar bilder oändligt mycket snabbare än text och ord. I dagens scrollsamhälle behöver du ett trumfkort för att vinna folks uppmärksamhet. Illustrationer kan få fram ett budskap snabbt och tydligt och få vilken tumme som helst att stanna till.

Sen också att vi människor vill bli berörda. Om du får dina potentiella kunder att känna något och komma ihåg dig, då sticker du inte bara ut från dina konkurrenter utan du har en större chans att konvertera dina besökare/följare/spekulanter till betalande kunder och klienter. Illustrationer med dina varumärkesfärger ökar igenkänningsfaktorn hos människor.

Företagare entreprenör illustratör Sandra Bagge

illustration

Stärk ert visuella varumärke med illustrationer som gör att ni sticker ut och blir ihågkommen.

Grafisk design & formgivning

Grafisk profil, logotype, broschyrer, förpackningsdesign, merch till er webbshop och annat varumärkesbyggande.

Teambuilding

Peppa medarbetarna med en aktivitet som passar alla, lockar till skratt, aktiverar högra hjärnhalvan och svetsar samman gruppen.

Sandra Bagge ritkurs rita illustratör

Vad är det som är så bra med

Visuell kommunikation?

Våra hjärnor registrerar bilder oändligt mycket snabbare än text och ord. I dagens scrollsamhälle behöver du ett trumfkort för att vinna folks uppmärksamhet.

Sen också att vi människor vill bli berörda. Om du får dina potentiella kunder att känna något och komma ihåg dig, då sticker du inte bara ut från dina konkurrenter utan du har en större chans att konvertera dina besökare/följare/spekulanter till betalande kunder och klienter.

Vad företag säger om mig

Hålla tråden
Uppfinna hjulet arbetsuppgifter struktur effektivitet

Har du mycket bra att säga men svårt att hitta bilder som förstärker budskapet? Du kanske driver en verksamhet där du inte kan fota dina kunder av sekretesskäl, etiska- eller moraliska anledningar.

Illustrationer går att designa så att buskapet uppfattas direkt av mottagaren, på ett sätt ett foto kan ha svårt att uppnå.

Att googla fram en bild och använda strider ofta mot upphovsrättslagen och standardmotiven i Powerpoint är vi alla trötta på.

En anpassad bildbank med unika motiv för ditt företag är inte bara varumärkesstärkande utan får också publiken nyfiken.

Se fler illustrationer i min portfolio här

Grafisk design och formgivning

Haffa fler besökare i montern med målarböcker av era produkter, höj wow-faktorn på restaurangen med custom brickor och få er hemsida att poppa med avatarer på personalen eller tecknade instruktioner för era tjänster.

Funderar ni på en grafisk profil som underlättar för alla medarbetare att hålla tråden i kommunikationen mot era kunder? Av mig får ni det och även en professionell logotype med handritad känsla om så önskas.

Jag designar och layoutar även material utan mina illustrationer. Broschyrer, flyers, diplom, manualer, sociala medier-mallar och annat varumärkesbyggande ni behöver för att nå ut till fler och sälja mer.

Se mer i min portfolio här.

design etikett honung illustratör
ÖFK teambuilding klotter självporträtt

Teambuilding

Öka koncentrationen på planeringsdagen med enkel, användbar kreativitet som passar alla. Det är inte bara roligt att rita utan även viktigt att balansera hjärnhalvorna. Den vänstra används i jobbet för planering och struktur medan den högra aktiveras av kreativitet och ökar sinnet för helhet och dimensioner. 

Under 1-2 timmar varvar vi en levande föreläsning om kreativitet med roliga rit- och kommunikationsövningar. Medföljande övningshäfte passar för nybörjare såväl som vana tecknare, lockar till skratt och är en garanterad snackis efteråt. Lånepennor med spår av cravings finnes!

Efter Teambuildingklotter har medarbetarna fått en djupare förståelse för hur kreativitet kan göra dem mer effektiva på jobbet, hur de kan använda figurerna vi ritade mot kund och på möten och fått med sig en alldeles särskild påminnelse om detta därifrån.

Jag är öppen för att genomföra aktiviteten både digitalt och fysiskt samt skräddarsy en lösning för just ditt gäng.

Något annat?

Det fina med att vara i en kreativ bransch är att mina erbjudanden inte behöver vara färdigpaketerade. Jag är som sagt öppen för precis vadsomhelst.

Tar gärna fram en lösning som kan hjälpa ert företag stärka banden mellan medarbetarna, vässa ert visuella varumärke, få er att synas i bruset, bli ihågkomna och på sikt sälja mer.

Sandra Bagge klotterakademin illustratör ritkurs illustratörakademin starta eget

Gratis webinar

5 mars 12:00

En tisdagslunch med hur du kommer framåt i ditt kreativa företagande, det kommer bli magiskt!

Gratis webinar

29 feb 12:00

En torsdagslunch med hur du kommer framåt i ditt kreativa företagande, det kommer bli magiskt!

Gratis webinar

28 feb 12:00

En onsdagslunch med hur du tar ditt kreativa företagande framåt, det kommer bli magiskt!

Illustratörakademin med Sandra Bagge
Stängt just nu

Stå på väntelistan

Få reda på när Illustratörakademin öppnar nästa gång först av alla + ta del av de bästa erbjudandena.