Såhär kan du jobba med mig

B2B

”Det här har vi redan gjort/sett” sa ingen nånsin om mina kurser och illustrationer.

Tillsammans skräddarsyr vi en kreativ, färgglad, rolig lösning som bjuder in till skratt och härliga diskussioner, både för medarbetarna och kunderna.

Denna illustratör erbjuder allt från teambuildande aktiviteter och gåvor till personalen, till varumärkesstärkande illustrationer och produkter för ditt företag. 

Sen så har jag hört att jag är kreativ så alla idéer är välkomna, jag går igång på det mesta.

Sandra Bagge kontakt

Teambuilding

Rensa huvudet med kravlöst klotter som passar alla, lockar till skratt och aktiverar andra hjärnhalvan.

Varumärke

Stärk ditt visuella varumärke med illustrationer och/eller produkter som ingen annan har. 

Gåvor

Skäm bort dina värdefulla medarbetare med handtecknade presenter, som håller år efter år.

Kreativitet illustratör

Varför behövs

kreativitet?

Kreativitet aktiverar höger hjärnhalva, till skillnad från den vänstra som oftast blir använd i jobbet. Hjärnan mår bra av att aktivera båda hjärnhalvor, så att använda den högra genom kreativitet har positiv inverkan på det som ska göras med den vänstra sedan, dvs arbetsuppgifter.

Vi människor vill bli berörda. Kreativitet som du förmedlar till kunderna genom ditt visuella varumärke får dem att känna något och komma ihåg dig. Du sticker inte bara ut från dina konkurrenter utan du får en större chans att sälja mer.

Vad företag säger om mig

teambuilding

Bryt av den tunga planeringsdagen med en timmes klottrande för att rensa hjärnan och ha något kul att prata om på eftermiddagsfikat eller middagen på kvällen.

Under ca 1 timme varvar vi ett levande bildspel om kreativitet med roliga övningar. ”Teambuildingklotter” handlar om att sänka ribban och bara ha kul. Det enda som behövs är varsin penna. Medföljande övningshäfte passar för nybörjare såväl som vana tecknare, lockar till skratt och är en garanterad snackis efteråt.

Jag är öppen för att genomföra aktiviteten både digitalt och fysiskt samt skräddarsy en lösning för just ditt gäng.

Pris från 12 900 kr ex moms.

Varumärke

Haffa fler besökare i montern med målarböcker av era produkter, höj wow-faktorn på restaurangen med custom brickor, få en roligare hemsida med unika illustrationer.

Standardmotiven i Powerpoint är vi alla trötta på. En anpassad bildbank med unika motiv för ditt företag är inte bara varumärkesstärkande utan får också publiken nyfiken!

Så, bilder eller produkter med bilderna på, allt går att lösa.

design etikett honung illustratör
Handritade julklappar

Gåvor

Sängkläder och knivar i all ära, men din personal kommer bli både gladare och känna sig mer sedd med något personligt och eftertänksamt. Muggarna t.ex. är både uppskattade och ett miljövänligare alternativ till engångsartiklar.

Välkomna en ny medarbetare på jobbet, hylla en jubilar eller skapa teamkänsla med unikt designade produkter, skräddarsydda bara för er.

Något annat?

Det fina med att vara i en kreativ bransch är att mina erbjudanden inte behöver vara färdigpaketerade. Jag är som sagt öppen för precis vadsomhelst och skräddarsyr gärna en lösning som på sikt gör att ditt företag kommer sälja mer.

Varumärke illustrationer kreativitet illustratör