• Illustratör, produktdesigner och klotterinspiratör

Vem är Sandra?

Hej, vad kul att du är här och surfar runt! Jag heter Sandra Bagge och är en 37-årig gift jämtländsk tvåbarnsmamma som älskar att teckna. För hand, ska tilläggas. Faktum är att de flesta inte tror mig när jag säger att ingenting jag gör skapas digitalt, men så är det alltså. Alla porträtt, prints och produkter i min shop har handtecknade motiv av mig.


Mitt företags fullständiga namn är Clover & Cloud Illustrations, men det är Clover & Cloud eller C&C som gäller. Namnet, som uttalas [klöuvör än’ klaud], kommer från mina barn. De har kallats molntuss och turklöver som bebisar och det kändes fint att välja ett namn som är betydelsefullt för mig.

Företaget är en enskild firma med f-skattsedel since 1 februari 2017, men jag har ännu inte tagit steget till heltid. Jag har en statlig anställning som jag jobbar olika mycket procent i under årets gång. Men min högsta dröm är att kunna jobba enbart med C&C eftersom allt som det innebär är nåt av det bästa som hänt mig i livet. Jag får göra det jag älskar, vara kreativ, och vara min egen chef. Jag kan göra en paus mitt i dagen och göra klart på kvällen. Jobbet känns inte som ett jobb.

Jag tecknar i en enkel och fantasifull stil, använder tuschpennor vid namn Promarkers när jag färglägger. Slutprodukten är en unik gåva att ge bort till någon du känner eller personlig inredningsdetalj till dig själv eller ditt barn.

Jag vill förutom att sprida glädje via mina porträtt och produkter även inspirera dig till ritlust . Tipsa om material och visa att det inte behöver vara svårt att rita. Med mina tutorials vänder jag mig till dig som nyligen börjat rita eller varför inte till barn.

Jag är också väldigt aktiv på Instagram, så välkommen att följa mig där för ny fräsch uppdatering varje dag i både flödet och stories. Jag finns även på FacebookPinterestYouTube och TikTok. Följ mig gärna!

Och du, prenumerera på mitt månadsbrev genom att signa upp dig i sidfoten. En mysig mailklubb med månadsutskick fyllt av skaparglädje och inspiration.

Ser fram emot att hänga med dig!

Sandra