Meny

Ritpodd? Ja!

En ny podd är född och den heter Klotterakademin-podden. En podd för dig som gillar att rita och vill hitta, utveckla och underhålla din kreativitet med papper och penna. Korta, kärnfulla inspoexplosioner som tar dig från ritångest till mysklotter – och vidare.

Det första lyssningsbara materialet är en trailer där du får veta hur jag tänkte med denna knasiga idé – att podda om nåt så visuellt som att rita. 

Lyssna på trailern här:

Vem är jag?

Jag heter Sandra Bagge, en sprallig jämtlandstös med man, två söner, en villa och jättemånga tuschpennor. Jag älskar att rita, teckna, klottra, kludda, doodla, kladda, måla. Pennor är det finaste ordet jag vet. Jag tecknar porträtt på beställning, säljer prints och produkter i min webshop, tar uppdrag mot företag och så har jag en onlinekurs som heter Kravlöst Klotter i min kursportal Klotterakademin, som har gett namnet åt podden. Du kan läsa mer om mig här.

Varför podd om att rita?

Jag älskar att lyssna på poddar. Gillar särskilt nischade ämnen. Och helst korta avsnitt pga otålig! (spelar även alltid upp allt på 1,5 x hastigheten) Ja och så älskar jag ju att rita. Så av det föddes idén till en podd om just kreativitet med papper och penna, i korta avsnitt. Som kommer varannan vecka till att börja med.

Kan man podda om att rita? Det är ju så visuellt? 

Jomen jag tänker att man kan podda om allt, bara man är lite…kreativ, och det ska vi ju vara, eller hur. Vill också bjuda in dig som lyssnar att maila in frågor, input, egna rithistorier eller vadsomhelst du har på hjärtat, till podd@sandrabagge.se så kommer vi tillsammans få till ett riktigt bra och relaterbart content.

Vad kommer podden handla om?

Innehållet kommer baseras på all fin input jag får från er på mail och på min instagram @sandrabagge.se därför att då vet jag att det är saker som just du som lyssnare och följare vill veta mer om. Bl.a. är det många som har idébrist och känner sig omotiverade för att man inte vet vad man ska rita. Många har prestationsångest för man tycker inte att man är nog bra eller så har man trista minnen från bildlektionerna i skolan. Det här vill jag ändra på.

Kommer ge materialtips för både stora och små, övningar och knep. Kommer också snacka lite entreprenörskap för jag vet att jag inte kan hålla mig från det. Ja men allt man kan tänka sig som rör just rita på ett kravlöst sätt. Och framöver kommer det säkert utvecklas och kanske ta andra vägar, så det blir spännande att se vad som kommer hända. Kanske blir det gäster? Kanske blir det kreativitet med andra verktyg än papper och penna? Vi får se. 

Ta för vana att kolla in avsnittsinformationen, där kommer jag att lägga bra-å-ha-länkar och ibland en överraskning eller två.

Här finns jag

Jag älskar nya ritkompisar! Så connecta gärna med mig på valfritt media:
InstagramMailklubbPoddFacebookPinterestYouTubeTikTok

Och glöm inte att prenumerera på podden, så kommer alla nya avsnitt dyka upp i ditt flöde.

Dela inlägget

Gratis webinar

5 mars 12:00

En tisdagslunch med hur du kommer framåt i ditt kreativa företagande, det kommer bli magiskt!

Gratis webinar

29 feb 12:00

En torsdagslunch med hur du kommer framåt i ditt kreativa företagande, det kommer bli magiskt!

Gratis webinar

28 feb 12:00

En onsdagslunch med hur du tar ditt kreativa företagande framåt, det kommer bli magiskt!

Illustratörakademin med Sandra Bagge
Stängt just nu

Stå på väntelistan

Få reda på när Illustratörakademin öppnar nästa gång först av alla + ta del av de bästa erbjudandena.