Meny

Klottra rita

Klottra och rita – kom igång med denna guide

Vad önskar en när fantasin tryter och därmed motivationen att klottra? Nån som hjälpte en att komma igång, nån slags steg-för-steg-guide så en inte behöver tänka så himla mycket. Eller hur? Visst är det sjukt skönt att bara följa en instruktion och vips är ens problem löst. Eller åtminstone har en kickat igång den där fantasin och på så vis fått hjälp att lösa problemet själv.

Klottra guide Sandra Bagge

Pom på pom! Jag har gjort en sån guide till dig, så du kan komma igång med ditt klottrande redan idag! Den är i 4 steg och innehåller pepp, länktips och roliga övningar. Du laddar ner den gratis här:

Vill du lyssna på poddavsnittet där jag pratar om att komma igång och klottra så kan du göra det här:


Gratis webinar

Och i skrivande stund kan du dessutom reservera en plats på gratis webinar, för att få ännu mer pepp och verktyg att komma igång med att klottra och rita! 25 och 26 maj 2021 kl 20:00 håller jag en timmes kreativitetsinjektion rätt ner i din soffa och i slutet berättar jag hur du kan köpa kursen Kravlöst Klotter om du vill. Du är självklart välkommen på webinar även om du inte vill köpa kursen. Mitt mål är att sprida kreativitet på ett enkelt och lekfullt sätt så att ingen känner prestationsångest utan bara skaparglädje.

Webinaret heter ”Från ritångest till mysklotter i 3 enkla steg” och det namnet har jag pusslat ihop och snappat upp från följare på Instagram. Jag gillar att använda samma språk som ni gör, jag hoppas att vi kommer närmare varandra då för det är nåt av det bästa jag vet – att connecta med er, hjälpa er och ha kul med er. Så varmt välkommen att hänga med mig en timme nästa vecka!

Om du läser det här senare – Håll utkik, jag öppnar kursen några gånger per år. Det kommer snart ett nytt tillfälle.

Dela inlägget

Gratis webinar

5 mars 12:00

En tisdagslunch med hur du kommer framåt i ditt kreativa företagande, det kommer bli magiskt!

Gratis webinar

29 feb 12:00

En torsdagslunch med hur du kommer framåt i ditt kreativa företagande, det kommer bli magiskt!

Gratis webinar

28 feb 12:00

En onsdagslunch med hur du tar ditt kreativa företagande framåt, det kommer bli magiskt!

Illustratörakademin med Sandra Bagge
Stängt just nu

Stå på väntelistan

Få reda på när Illustratörakademin öppnar nästa gång först av alla + ta del av de bästa erbjudandena.