Gratis live webinar

4 insidertips för nystartade illustratörer

Gör dig redo att utmana dina föreställningar kring hur det är att driva eget som illustratör.

Sandra Bagge Illustratörakademin illustratör frilans

Guldkorn av

Det du kommer lära dig

Hur du kan vända osäkerhet och dåligt självförtroende kring företagande.

Vad du behöver göra för att se resultat av din marknadsföring. 

Sätt att tänka när du ska bestämma vad dina produkter och tjänster ska kosta.

Strategier för att få fler affärer och därmed tjäna mer pengar. 

Vem är detta för?

Om nån av följande punkter låter som du, missa inte detta webinar

1.

Möjlighet

"Jag vill veta hur jag kommer framåt"

Yes, så kul! Det finns hur många vägar som helst för dig att gå och jag ser fram emot att berätta om några för dig så att du kan landa i vad du själv tycker är roligt och satsa på just det.

2.

mindset

"Fixar jag verkligen detta?"

Kort svar: JA det gör du. Längre svar: JA det gör du och jag kommer snacka om hur vi kan överrösta Jante, ifrågasätta våra impulser och oombedda råd, att vi inte ska tro på allt vi tänker och mycket mer. Det går att träna sin hjärna att tänka bättre tankar.

3.

Stabilitet

"Jag vill få det att gå runt på heltid"

Även om du har en briljant produkt eller tjänst så behöver världen veta om det, du behöver berätta om den – och sälja. Inget sälj, inget företag. Vi ska snacka både sälj, marknadsföring och prissättning på webinaret.

4.

Mening

"Jag längtar efter friheten"

Jag vet hur det är att trivas på sin nuvarande anställning men ändå inte kunna sluta tänka på att rita. Hur det skulle vara att ha det som heltidsjobb. Inte behöva passa någon annans tider eller leva upp till någon annans krav på resultat. Friheten av att vara sin egen chef. Mitt mål är att fler ska kunna leva gott på sin passion.

Vanliga frågor

Ja det är gratis! Jag vill hjälpa fler illustratörer kunna leva gott på att rita och vara kreativ. Det går!

Och i slutet av webinaret berättar jag hur du kan jobba vidare med mig i en betald medlemstjänst som heter Illustratörakademin. Men att delta i webinaret är som sagt gratis.

Jepp, jag sitter där bakom skärmen och pratar i realtid från mitt ritrum hemma i Nälden, Jämtland.

Anmäl dig ändå! Jag skickar ut inspelning av webinaret till alla som anmält sig via knapparna på denna sida.

Jag rekommenderar att vara med live dock, då får du både en present och en bra deal. Det får inte repristittarna ta del av.

Jaa! På frågestunden i slutet kan du skriva din fråga, om du är med live, så tar jag upp den muntligt. Vill gärna ha frågor. Är du inte med live kan du tyvärr inte ställa frågor.

Vill du utvecklas både som person och företagare, få hjälp med dina utmaningar, steppa upp ditt game, omsätta mer och är redo att lägga tid och energi på detta? = Ja, då är Illustratörakademin för dig. 

Älskar du att rita men har inte startat eget och har inga planer på det det närmsta halvåret? = Nej, då är mina ritkurser för privatpersoner för dig.

Tankar från Sandra...

Yours truly engagerade personliga guide, som verkligen vill se dig lyckas i och älska ditt drömliv som frilansande illustratör.

Företagare entreprenör illustratör Sandra Bagge

Jag önskar att jag hade haft en mentor att fråga alla mina illustratörsfrågor där 2017 när jag reggade min enskilda firma. Då kanske det inte hade tagit mig sex år att komma dit jag är idag.

Prints, produkter, beställningar, återförsäljare, onlinekurser, teambuilding, workshops, föreläsningar och konsultuppdrag har lärt mig mycket om hur man kan frilansa som illustratör och leva ett liv där jag kan lämna och hämta barnen utan att stressa till stämplingsklockan i en anställning.

Jag vill berätta för dig som tvekar på din förmåga, hur jag gått från statsanställd hobbyritare med utan aning hur man driver företag till att idag jobba 100% i mitt AB. Och peppa dig att våga göra detsamma.

Det finns ingen ”perfekt tid” att satsa på sig själv, så medan alla andra väntar (på vad?) kan du vara en som agerar.

Detta webinar innehåller det bästa av allt jag lärt mig av att jobba kreativt som frilansande illustratör och grafisk formgivare såhär långt. Och jag är galet pepp på att lära dig vad jag kan!

Din chans att forma din drömtillvaro, där du får betalt för att rita, skapa och göra det du älskar, är precis i närheten.

Du behöver inte veta exakt hur, du behöver bara ha en vilja att prova som är starkare än din rädsla att misslyckas. Jag hjälper dig med resten av resan, så välj den tid som passar dig bäst att delta i mitt webinar här.

Ser fram emot att träffa dig där!

Kreativa kramar,

Sandra

Gratis webinar

5 mars 12:00

En tisdagslunch med hur du kommer framåt i ditt kreativa företagande, det kommer bli magiskt!

Gratis webinar

29 feb 12:00

En torsdagslunch med hur du kommer framåt i ditt kreativa företagande, det kommer bli magiskt!

Gratis webinar

28 feb 12:00

En onsdagslunch med hur du tar ditt kreativa företagande framåt, det kommer bli magiskt!

Illustratörakademin med Sandra Bagge
Stängt just nu

Stå på väntelistan

Få reda på när Illustratörakademin öppnar nästa gång först av alla + ta del av de bästa erbjudandena.