Friluftsfamiljen blir till

Ritfilm familjeporträtt

I denna ritfilm har jag skrivit in lite tips och tricks hur jag gör när jag ritar. Jag har berättat om lite olika pennor för olika ändamål, t.ex. Poscapennor i vitt, guld och silver för detaljer och effekter. Slutligen använder jag en färgad fineliner i turkos nyans för att komma in mellan bebisens fingrar där Promarkerstiftet är för tjockt.

  • Vit Posca för ögonblänk
  • Silver-Posca för dragkedjor
  • Guld-Posca för medalj
  • Svart fineliner för konturer
  • Turkos fineliner för trångt utrymme

Posca är ett märke på en sorts penna. Titta på ritfilmen så syns det hur den ser ut. Samma med Promarker. En fineliner är helt enkelt en penna med tunt stift för ”fina linjer”. Jag använder svart fineliner för konturerna och som sagt ibland en färgad fineliner där tuschpennans stift inte kommer åt.

Ritfilm på YouTube

Så! Nu har jag startat en YouTube-kanal, så nu kan även den som inte har Instagram eller Facebook titta på när jag ritar. Många verkar gilla ritfilm så då ska jag försöka leverera lite såna.

Min första YouTube-ritfilm; Ett A4-porträtt på den aktiva friluftsfamiljen Rovina i orienteringsskogen.Lämna gärna feedback

Jag ser att bilden skakar endel, det är mitt bord som är lite ostadigt. Dessvärre tänker jag inte på det när jag ritar men när hastigheten speedas upp så ser jag det. Ska åtgärda det.

Finns det något annat jag ska tänka på när jag filmar? Är ganska newbie och tittar inte själv på så himla mycket ritfilm på YouTube. Så kom gärna med feedback, stort som smått. Eller varför inte annat jag ska filma än just när jag gör ett porträtt! Vad vill du se? I aim to please och är tacksam för all input jag kan få gällande mitt innehåll. Vill att innehållet i alla mina kanaler ska vara värdefullt för dig.

Och du, prenumerera gärna på min YouTube-kanal genom att klicka här!

Sandra

1 reaktion på “Friluftsfamiljen blir till

Lämna gärna en hälsning! Jag besvarar alla kommentarer ♡