Presentation vol. 2

Tänkte det kunde vara kul med en ny presentation! Den gamla skrev jag i januari 2017, när jag precis fått f-skatt och släppt hemsidan. Barnen var 1,5 och 3 år och det var alltså 2,5 år sedan från när jag skriver detta nu i augusti 2019. Den gamla presentationen i sin helhet finns här.

Kör en då och nu-variant denna gång.

Jag heter Sandra och det är jag som tecknar under aliaset Clover & Cloud (C&C). Här kommer en kort presentation av mig.

Ålder då: 34 år.
Ålder nu: 36,5 år.

Jobb då: Interngranskare på en statlig myndighet.
Jobb nu: Interngranskare på en statlig myndighet.

Familj då: Fästman och två barn födda 2013 och 2015 (1,5 och 3 år).
Familj nu: Gifter mig med ovan nämnda Robert nästa månad. Ture fyllde precis 4 år och Mille är snart 6.

Bodde då: Villa 3 mil väster om Östersund.
Bor nu: Samma älskade villa i fantastiska Nälden.

Gjorde helst då: Tecknar, pysslar, tränar/motionerar, fjällvandrar, spanar inredningsinspo, löser korsord, kollar serier, träffar vänner, går på dejt med min framtida make.
Gör helst nu: Jobbar med C&C dvs både tecknande och allt administrativt som att ha kontakt med mina fina kunder, bokföra, hålla hemsida/webshop och sociala medier uppdaterat, hänga med i allt som händer, utveckla nya produkter och mig själv, marknadsföra och synas, leta återförsäljare och förbereda och delta i marknader och andra events. Älskar allt som har med C&C att göra! Men när jag lagt C&C åt sidan en stund gillar jag att mysa med min familj, pyssla, träna/motionera, fjällvandra, spana inredningsinspo, kolla serier (en i taget, just nu har min hjärna enbart plats för ’Handmaids tale’), träffa vänner och gå på dejt med min väldigt-snart-make. Ja, och det blir ju en hel del bröllopsplanering just nu.

Gjorde just nu då: Bygger lego, konstruerar Mästerkatten-svärd av ihoprullade tidningar, tittar ”tålmodigt” på när barnen kan själv, tjuvsover i soffan till 05:30-barnteve, medlar, kompromissar, djupandas, skrattar, busar, kramas, imponeras, förundras och kollar på bilder och filmer på huvudpersonerna när de sover.
Gör just nu, nu: Livet har förändrats massor på dessa 2,5 år så nu kan jag göra nästan allt jag vill och barnen tillåter det. De ger oss sovmorgon, de har blivit kloka och samarbetsvilliga, kräver inte ständig passning och leker själva. Pepp till alla småbarnsföräldrar som inte nått dit ännu – det kommer! Det är dessutom riktigt roligt att hänga med dem nu när vi kan göra sånt som även vuxna tycker är kul, t.ex. se en bra film, spela innebandy, hoppa studsmatta, spela badminton, ta en löprunda med barnen på cykel, vandra, osv.

Den här bloggen uppdateras sällan men ibland har jag något jag gärna vill skriva ner och då slänger jag upp ett inlägg. Oftast något långt pga det passar inte på Instagram, så heads up för långa texter, hehe. Instagram använder jag dagligen, Facebook flera gånger i veckan och Pinterest uppdateras sporadiskt.

Instagram: cloverandcloud
Facebook: cloverandcloud.se
Pinterest: cloverandcloud

Jag svarar gärna på frågor även om det inte leder till köp! Jag är en social prick som gillar människor och att bolla idéer, så tveka inte att kontakta mig. Era frågor hjälper dessutom till att utveckla mitt företag, de fungerar som input och feedback på eventuella förändringar jag behöver göra. Av erfarenhet är kontakt via Facebook Messenger ljusår smidigare, men använder du inte det så är du självklart välkommen att maila istället.

Ah, det får vara bra för denna gång.
Vi hörs!

40 sekunder Sandra

Lämna gärna en hälsning! Jag besvarar alla kommentarer ♡