Om Sandra

Hej, vad kul att du är här och surfar runt! Jag heter Sandra Bagge och är en 37-årig gift jämtländsk småbarnsmamma som älskar att teckna. För hand, ska tilläggas. Faktum är att de flesta inte tror mig när jag säger att ingenting jag gör skapas digitalt, men så är det alltså. Alla prints och produkter i min webshop har handtecknade motiv av mig.

Sandra Bagge clover and cloud C&C illustratör

Småföretagare och illustratör

Mitt företags fullständiga namn är Clover & Cloud Illustrations, men det är Clover & Cloud eller C&C som gäller. Namnet, som uttalas [klöuvör än’ klaud], kommer från mina barn. De har kallats molntuss och turklöver som bebisar och det kändes fint att välja ett namn som är betydelsefullt för mig.

Clover and Cloud promarkers handritat jämtländsk illustratör Sandra Bagge

Företaget är en enskild firma med f-skattsedel since 1 februari 2017, men jag har ännu inte tagit steget till heltid. Jag har en statlig anställning i botten som jag jobbar olika mycket procent i under årets gång. Men min högsta dröm är att kunna jobba enbart med C&C eftersom allt som det innebär är nåt av det bästa som hänt mig i livet. Jag får göra det jag älskar, vara kreativ, och vara min egen chef. Jag kan göra en paus mitt i dagen och göra klart på kvällen. Jobbet känns inte som ett jobb.

Illustrationerna

Det som har blivit min grej är att teckna i en gullig stil som passar i barnrum. Men det är väldigt många vuxna som också gillar min ritstil så mina illustrationer finns i andra rum också. Jag använder tuschpennor vid namn Promarkers när jag färglägger motiven. Slutprodukten är en unik gåva att ge bort till någon du känner eller personlig inredningsdetalj till dig själv eller ditt barn.

Clover and cloud promarkers handritat jämtländsk illustratör Sandra Bagge

När jag skapar illustrationer och produkter med motiven på, kommer de till försäljning i min webshop. Jag tar hjälp av det lokala tryckeriet Printson i Östersund för mina…japp, prints. Och andra olika leverantörer beroende på vad det är för produkt.

Jag tecknar även på beställning. Porträtt är det mest efterfrågade, tätt följt av personliga termosmuggar. Men ta en titt i webshopen för att se mer av det jag erbjuder att teckna upp efter önskemål. En personlig present är väldigt rolig att både ge och få.

Mer läsning

Vill du läsa mer detaljerat om mig och min verksamhet så är du välkommen att kika in i bloggen. Där finns en närmare presentation av mig, lite rithistoria, exakt hur namnet Clover & Cloud uppkom och massa annat som rör mitt tecknande. Jag bloggar främst för att inspirera till ritlust, tipsa om material och visa att det inte behöver vara svårt att rita. Med mina tutorials vänder jag mig till dig som nyligen börjat rita eller till barn.

Sandra Bagge clover and cloud C&C illustratör


Sociala medier ”SoMe”

Jag är också väldigt aktiv på Instagram, så välkommen att följa mig där för ny fräsch uppdatering varje dag i både flödet och stories. Jag finns även på Facebook, Pinterest, YouTube och TikTok. Följ mig gärna!
Och du, prenumerera på mitt månadsbrev genom att signa upp dig i sidfoten. En mysig mailklubb med månadsutskick fyllt av skaparglädje och gulligheter.

Ser fram emot att hänga med dig!

Sandra