3 tips på handritade morsdagspresenter

Mamma morsdag morsdagspresent

Kunder brukar prata om mina illustrationer som något en kan ge till den som har allt. Det tycker jag är en bra beskrivning på en morsdagspresent, för tänk såhär: Förmodligen har mamma redan en mugg (eller 25), men alla ser likadana ut. Därför är hon värd en personlig mugg med barn och barnbarn, katten, maken, sommarstället, och sitt namn på – handritade i en gullig stil, helt efter dina önskemål.

Jag skickar gärna din morsdagspresent direkt hem till mamma om ni inte kan ses just nu ♡

3 personliga morsdagspresenter

Listar 3 tips på personliga handritade produkter; Porträtt, termosmuggar och nyckelringar. Längre ner finns två recensioner från nöjda kunder och länken till fler tips på morsdagspresent.

1. Porträtt

Föreviga ett fint minne eller ta chansen att få hela familjen på samma bild. Personliga detaljer, spexiga poser eller cleant och snyggt, du önskar och jag ritar. Jag har även några ramar till försäljning, om du önskar ett komplett paket!


2. Termosmugg

Min populäraste produkt är förutom fin att titta på och dessutom användbar. Jag dricker ur min egen varenda dag på jobbet, noll ihopblandningsrisk kan jag lova. Hursomhelst perfekt till vårens eftermiddagskopp ute i trädgården eftersom locket håller värmen lite längre.


3. Nyckelring

Sista tipset är en liten men kärleksfull gåva. Sommarstugan, barnbarnen, favoritcitatet? En personlig nyckelring blir förstås ett fint hänge på nyckelknippan men går ju även att fästa på handväskan eller jackdragkedjan.


Recensioner

”Snabb leverans och otroligt bra service! Jag är väldigt nöjd med min jättefina termosmugg full av klockrena detaljer.”

Astrid

”Är så otroligt nöjd med mitt köp hos Sandra! Lätt att med hjälp av henne skapa ett motiv, snabb leverans och superfin produkt.”

Moa


Fler tips på morsdagspresent


När du gör en personlig beställning av mig är det alltså du som önskar och jag ritar. Behöver du min hjälp så bollar jag gärna. Du skickar referensbilder på personer och detaljer och sedan ritar jag ihop det i din önskade design, i min ritstil.

Ser fram emot att höra från dig!

Sandra

Lämna gärna en hälsning! Jag besvarar alla kommentarer ♡